Uimahallin parkkialueen rakentaminen aloitetaan ensi viikolla – puut saavat väistyä työmaan alta

Jyrki Pönkkä
Uimahallin parkkialueen rakentaminen aloitetaan ensi viikolla – puut saavat väistyä työmaan alta
Jyrki Pönkkä

Keuruun kaupunki aloittaa uimahallin parkkialueen rakentamisen ensi viikolla. Puut saavat väistyä koko alueelta työmaan alta.

 

Rakennustyö aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyissä noin kuukauden ajaksi. Uimahallin parkkialue joudutaan sulkemaan työn ajaksi.

Jyrki Pönkkä

Lue myös nämä


Kommentit (11)

 • Nimetön

  Palloilija saisi rakentaa itse hallinsa, eikä yhteiskunnan varoin verorahoilla.
  Pitääkö yhteiskunnan tukea moista hömpötystä yhteisillä varoilla.
  Eikös se sinun lokiikallasi mene näin, että se maksaa joka käyttää?
  Tai se rakentaa, joka tarvitsee.
  Suomessa on paljon metsiä, joissa voi vapaasti juosta.
  Mihin tarvitaan sisähallia?

 • Palloilija

  Tämä kohu taas muutamasta puusta kertoo olennaisen. Keuruulla ja Suomessa ovat asiat hyvin, kun moiseen asiaan edes puututaan. Jos meillä olisi oikea hätä tms. niin kukaan ei edes huomaisi tuon kokoisia muutoksia. Suomi on täynnään puita, eivät ne Keuruullakaan ole sen ainutlaatuisempia. Puiden vahtijat voisivat etsiä itselleen jotakin hyödyllistä tekemistä, ihan aikuisten oikeasti jotakain, josta olisi hyötyä Keuruulle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio