Tämä varkauksista tiedetään nyt – varkaalle tai varkaille kelpasi ainoastaan käteinen raha

Markku Piilema
Tämä varkauksista tiedetään nyt – varkaalle tai varkaille kelpasi ainoastaan käteinen raha

KeuPa HT:n toimistoon murtauduttiin. Varas tai varkaat veivät toimistolta käteistä rahaa. He eivät kajonneet toimiston muuhun irtaimistoon.

Jyrki Pönkkä

KeuPa HT:n toimistoon murtauduttiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Toimistoon oli päästy sisään särkemällä toimiston ovi. KeuPa HT:n toiminnanjohtajan Teemu Vesalan mukaan toimistosta oli varastettu ainoastaan käteistä rahaa. Esimerkiksi tietokoneisiin ja muuhun irtaimistoon ei ollut kajottu.

Markku Piilema
KeuPa HT:n toimistoon päästiin sisälle murtamalla toimiston ovi.

KeuPa HT:n toimistoon päästiin sisälle murtamalla toimiston ovi.

Rahaa varastettiin myös Keuruun jäähallin kioskista. Varkaus paljastui keskiviikkona hieman ennen kello 12. Töihin tullut seuran toimihenkilö kuuli kioskin puolelta piipittävää ääntä, joka osoittautui murretun pakastimen hälytinääneksi. Tämä herätti toimihenkilön epäilykset, että onko tilassa käynyt varkaita. Pian hän huomasi, että rahat on viety.

KeuPa HT:n toimiston tavoin tällä hetkellä näyttää siltä, että jäähallin kioskin tiloista oli viety ainoastaan käteistä rahaa.

Markku Piilema
KeuPa HT:n toiminnan johtaja Teemu Vesala.

KeuPa HT:n toiminnan johtaja Teemu Vesala.

Poliisi epäilee tässä vaiheessa, että varas tai varkaat ovat voineet jäädä keskiviikkoillan ottelun jälkeen piileskelemään jäähalliin.

KeuPa HT lupaa palkkion varkaan tai varkaiden kiinnijäämiseen johtavasta vihjeestä.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisista tekijöistä tai heidän käyttämistä ajoneuvoista Keuruun jäähallilta keskiviikon pelin ja torstaiaamun väliseltä ajalta.

Vihjeet tekijöistä voi ilmoittaa Keuruun poliisin päivystysnumeroon 0295 448 176 tai sähköpostitse osoitteeseen keuruu.sisa-suomi@poliisi.fi

Suur-Keuruu sai tiedon varkaudesta käydessään KeuPa HT:n toimistolla.


Lue myös nämä


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Olisko ihan sisäpiiristä,kun noin helposti on käynyt siis sellanen,joka tuntee talon tavat?

  • Nimetön

    Olisikohan kassakaappiin hankinta mitään ?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio