Jyrki Pönkkä

Kaapelivalmistaja Reka Kaapeli Oy ja sahatavaran tuottaja sekä jalostaja Versowood laajentavat yhteistoimintaansa Keuruulle.

Reka Kaapeli ja Versowood toimivat yhdessä entisen Rautian tiloissa.

Yritykset ovat tehneet Etelä-Suomen tehtailla yhteistyötä jo vuosikymmenien ajan. Keuruulla yritykset aloittivat yhteistoiminnan tänä kesänä.

Versowood säilöö, valmistaa ja korjaa Rekan käyttämiä kaapelikeloja. Keuruun toimitilaan saapuvat kaikki Keski-Suomessa käytettävät kaapelikelat. Rekan Keuruun tehtaan tehdaspäällikkö Jyrki Oksanen arvio, että keloja pyörähtää uuden toimitilan kautta vuosittain kymmeniä tuhansia.

–Yhteistyömme Versowoodin kanssa helpottaa myös meidän varastointitoimintaa ja logistiikkaa, Oksanen kertoo.

Tällä hetkellä Rekan ja Versowoodin yhteinen toimipiste työllistää yhden työntekijän. Versowoodin Juhani Ala-Salmen mukaan työntekijämäärä nostetaan tilanteen niin vaatiessa.

–Toiminta aloitetaan yhdellä työntekijällä. Toimintaa kehitetään Rekan tarpeiden mukaan, Ala-Salmi toteaa.

Toni Rämö tarkastaa ja korjaa kaapelikeloja Reka Kaapelin ja Versowoodin uudessa toimitilassa.

Toni Rämö tarkastaa ja korjaa kaapelikeloja Reka Kaapelin ja Versowoodin uudessa toimitilassa.

–Minun tehtäväni on tarkastaa kelan kunto ja sen jälkeen teen sille tarvittavat huollot ja korjaukset. Tämän jälkeen kela menee uudenveroisena uudelle asiakkaalle, Keuruun toimipisteellä työskentelevä Toni Rämö kertoo.

Rekan laajentuminen entisen Rautian tiloihin Teollisuustielle tuo alkusyksynä mukanaan myös muita uudistuksia.

Uudessa toimitilassa käynnistetään kaapeleiden testaaminen. Testauslaitteiden asennus ja rakentaminen ovat tällä hetkellä käynnissä. Oksanen arvio, että toiminta päästään aloittamaan alkusyksystä.

Kaapeleiden testaamiseen tarkoitetut laitteet ovat maassamme ainutlaatuisia. Toista vastaavanlaista kaapelintestausuunia ei Suomesta löydy.

Reka Kaapeli investoi laajennukseen yhteensä lähes puoli mijoonaa euroa, sisältäen laite- ja rakennusinvestoinnit.


Kommentit (2)

  • Reino

    Hyvä, hyvä. Menestystä myös tulevaisuudessa.

  • HyväKeuruu

    Keuruulla vahva taloudellinen nousukausi. Teollisuus ja kauppa Keurusseudulla rajussa kasvussa.

    Liekö kaunis saaripitäjä houkuttaa omistajia ja työntekijöitä, toki logistisesti keskeinen sijainti varmasti auttaa, vain rapia tunti Tampereelta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio