Nuori poika kaahasi poliisia karkuun – pakomatka päättyi törmäykseen

Silja Viitala
Nuori poika kaahasi poliisia karkuun – pakomatka päättyi törmäykseen
Jyrki Pönkkä

Poliisimoottoripyörä oli valvomassa liikennettä perjantaina Asemantiellä Virroilla ja havaitsi rautatien suunnasta tulevan moottoripyörän. Moottoripyörä lähti kiihdyttämään kovaa Asemantien yli Virtaintietä pitkin.

Poliisimoottoripyörä lähti perään ja havaitsi ettei moottoripyörässä ollut toimivaa takavaloa eikä rekisterikilpeä.

Poliisimoottoripyörä kytki pysäytysvalon ja hälytysäänet päälle tarkoituksenaan pysäyttää moottoripyörä. Se ei kuitenkaan pysähtynyt vaan lähti pakenemaan käyttäen kovimmillaan 90–100 km/h nopeutta, sallitun ollessa 50 km/h.

Pako päättyi kuitenkin Kitusentien päähän kun moottoripyörä törmäsi puomiin. Kuljettajaksi ilmeni 15-vuotias poika. Moottoripyörä oli 125- kuutioinen.

Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta kyseiseen moottoripyörään ja se oli lisäksi poistettu liikennekäytöstä.


Kommentit (1)

  • Joku

    Sieltä

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio