"Minun kesäni" finaali

"Minun kesäni" finaali

Kuva1.

Ali Heikkilä

KMV-lehti ja Suur-Keuruu järjestivät myös tänä vuonna yhdessä lukijoille kuvakisan, 1.6.31.8. Teemana oli ”Minun kesäni”. Kuvakilpailuun osallistujat luovuttavat kilpailuun osallistuessaan kuvien vapaan käyttöoikeuden Alma Medialle.

Kuva 2.

Kuva 2.

KMV-lehti ja Suur-Keuruu valitsivat saapuneista kuvista kumpikin kolme parasta otosta KMV-lehden ja Suur-Keuruun yhteiseen loppukilpailuun.

Kuva 3.

Kuva 3.

Lukijat valitsevat finalistien joukosta voittajan. Loppukilpailuun valitut kuvat julkaistaan lehdissä ja lehtien verkkopalveluissa. Äänestää saa jokainen äänestäjä vain kerran. Voittaja palkitaan noin sadan euron arvoisella lahjakortilla. Kaikkien kuvakisassa äänestäneiden kesken arvotaan 30 euron arvoinen lahjakortti.

Kuva 4.

Kuva 4.

Voittajaa voi äänestää joko sähköpostilla: toimitus.kmvlehti@almamedia.fi tai toimitus.suurkeuruu@almamedia.fi, kerro parhaaksi kokemasi kuvan numero. Äänestysaikaa on 24. syyskuuta kello 24 saakka.

Kuva 5.

Kuva 5.

Voit äänestää myös tekstiviestillä. KMV-lehteen lähetettävä viesti: Lähteä viesti numeroon 17192. Alkuun sanat KMV ASIA ja sen jälkeen parhaaksi arvioimasi kuvan numero. Suur-Keuruuseen lähteä viesti: Numeroon 17192. Alkuun sanat SUK ASIA ja sen jälkeen parhaaksi arvioimasi kuvan numero.

Kuva 6.

Kuva 6.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio