Mestis: KeuPa HT:n voittoputki poikki

Tomi Autio
Mestis: KeuPa HT:n voittoputki poikki

Illa ottelussa nähtiin vauhdikkaita tilanteita. KeuPa HT syttyi vasta kolmannessa erässä.

Tommi Nieminen

Viidellä voitolla Mestiksen aloittanut KeuPa HT jatkoi kovaa ottelutahtiaan, kun vieraaksi saapui RoKi Rovaniemeltä. Kentällä nähtiin yksipuolinen näytös, jossa ei kotijoukkueelle jäänyt mahdollisuuksia. Liukkaalla jalalla liikkellä ollut vierasjoukkue takoi taululle tylyt 1-4 (0-2, 0-0, 1-2)-lukemat ja katkaisi näin KeuPan historiallisen komean liidon.

Avauserä oli selkeästi vieraiden. Pitkän bussimatkan rasitukset eivät RoKia painaneet, vaan joukkue hallitsi erää hyvällä luistelulla ja tiiviillä viisikkopuolustuksella.

–Teroitettiin hyvää alkua, mutta ei kyllä onnistuttu tänään, KeuPan valmennuksesta vastannut Niko Härkönen kertasi avauserää.

Pari maaliakin nähtiin. Malo Ville ja Julius Hermonen iskivät yhdet mieheen ja näin rovaniemeläiset siirtyivät erätauolle ansaitussa kahden maalin johdossa.

–Kaveri tuli tosi kovaa, eikä oikein päästy omista pois, puolustaja Mikko Lahtinen analysoi avauserää.

Isoa harppausta KeuPa ei erätauolla ottanut. Toisen erän alkua värittivät jäähyt ja molemmat joukkueet pääsivät yrittämään maalintekoa ylivoimalla. RoKi jatkoi siitä mihin avauserässä jäi ja vesitti KeuPan hyökkäyspelin tyylikkäästi joukkueena puolustaen.

–Kovaa mennään. Ei päästetty kaveria pelaamaan vahvuuksillaan, vieraiden kultakypärä Olli-Aleksi Pietilä kommentoi erätauolla 0-2-vierasjohdossa.

Kolmas erä ei muuttanut mitään. RoKi puolusti hienosti koko kentän mitalta. KeuPa pääsi yrittämään ylivoimallakin, mutta aiemmissa otteluissa nähty luovuus ja peli-ilo loistivat poissaolollaan. RoKi sen sijaan onnistui molemmissa päissä. Olli-Matti Järvelä vei isännät jo 3-0-johtoon kun erää oli pelattu viitisen minuuttia.

Erän puolivälin jälkeen myös isännät onnistuivat. Waltteri Lehtonen näytti jälleen esimerkkiä ja iski ylivoimalla kavennuksen.

Kokonaisuutena ottelu oli KeuPan osalta väsynyt esitys. Ylivoimaa tarjottiin hurja määrä, mutta jo paikkojen luominen tuotti suurta tuskaa. RoKi karvasi vahvasti ja KeuPalla oli vaikeuksia avata peliään ja päästä omalta alueelta pois.

Lopullisen niitin iski vieraiden Järvelä tyhjiin pari minuuttia ennen loppua.

Läpeensä huonoksi peliä ei kuitenkaan voi moittia. Lehtosen kavennus sai joukkueen syttymään ja haluamaan jälleen voittoa. Tämän jälkeen myös paikkoja luotiin aivan eri tahdilla kuin kahden ensimmäisen erän aikana. Mutta aivan liian myöhään. Vahvasti latautunut RoKi otti omansa ja nappasi kolme pistettä ansaitusti.

–Oikea joukkue voitti, kaikki kunnia RoKille, Härkönen summasi.

KeuPa hakee paluuta voittojen tielle perjantaina Iisalmessa, kun vastaan asettuu IPK.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Voi, voi sentään! Itketään yhdessä tätä surkeutta.

  • Nimetön

    En olis ikinäuskonut että menee häviään Rokille!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio