Maila Virkkunen tervehti presidenttiparia ensimmäisten joukossa

Ossi Ahola
Maila Virkkunen tervehti presidenttiparia ensimmäisten joukossa

Maila Virkkunen, 93, osallistui linnan juhliin veteraanien ja lottien riveissä.

Keuruulainen rintamalottana palvellut Maila Virkkunen, 93, tervehti presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota ensimmäisten joukossa itsenäisyyspäivän juhlassa 2017. Sotiemme veteraanit ovat Linnan juhlien kättelyvuorossa ensimmäisinä.

Virkkunen oli 15-vuotias, kun Talvisota alkoi. Hän toimi kahtena vuonna kesän lääkintälottana ja kun ikä riitti, hän hakeutui lääkintälotaksi rintamalle.

–Me olimme isänmaallisia, piti päästä jotain tekemään ja auttamaan isänmaata, antamaan vaikka kuinkakin pientä apua. Talvisodan henki eli vahvana, muisteli Virkkunen Suur-Keuruun haastattelussa 11. marraskuuta saatuaan kutsun Linnan juhliin.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio