Maalaistalon ulkorakennus paloi poroksi Koskenpäällä – Koira herätti talon isännän

Arkisto/Mika Jyrävä
Maalaistalon ulkorakennus paloi poroksi Koskenpäällä – Koira herätti talon isännän

Maalaistalon pihapiirissä ollut ulkorakennus syttyi tiistain vastaisena yönä palamaan Koskenpäällä. Palon syttymissyy ei ole selvillä.

Sallamari Lahtivuori

Maalaistalon ulkorakennus paloi tiistain vastaisena yönä poroksi Koskenpäällä, lähellä Petäjäveden rajaa. Keski-Suomen pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen hieman ennen kello yhtä yöllä. Ulkorakennus oli tyhjillään lukuun ottamatta sen sisällä ollutta matkailuautoa.

–Kun tulimme kohteeseen, paloi rakennus jo soihtunaan ja sammuttelimme palon rauhallisesti. Palon syttymissyy ei ole selvillä, Keuruun paloaseman päivystävä pelastusviranomainen Mikko Thusberg kertoo.

Maalaistalon isäntä havaitsi palon koiran ansiosta. Ulkorakennuksesta oli matkaa pihapiirin toisiin rakennuksiin sen verran, ettei palo päässyt leviämään.

–Koira oli käyttäytynyt levottomasti ja herättänyt isännän, joka huomasi palon. Rakennuksen tuhoutumisen lisäksi palosta ei aiheutunut muita vahinkoja.


Kommentit (1)

  • voi vitsi

    No ei varmaan tule sitten heti ruoanpuutetta, kun saivat kuitenkin tilalle poroa……

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio