Tommi Nieminen

KeuPa HT kohtasi lauantai-illan Mestis-kamppailussa IPK:n Iisalmesta. Alku näytti synkältä ja ensierä meni kuin sohjossa taapertaen, mutta toiseen erään herännyt kotijoukkue takoi lopulta taululle railakkaat 6-2 (0-1,5-0,1-1)-lukemat.

Otti tosiaan tovin ennen kuin joukkueet heräsivät otteluun. Ensimmäinen kymmenminuuttinen haettiin asetelmia ja molemmilla oli tekemistä maalipaikoille pääsyssä. 

Mainoskatkon jälkeen IPK pääsi niskan päälle KeuPan jäähyilyn myötä. Ensimmäisen alivoiman KeuPa kesti kunnialla, mutta toisessa IPK:n mallikas pyöritys oli liikaa ja Saku Kinnunen vei vieraat johtoon.

Jäähysuman purkauduttua KeuPa sai selvän otteen pelistä ja hankki hyvän paineen myötä myös ylivoiman. Summeri kuitenkin pelasti IPK:n takaiskulta ja näin ensimmäiselle erätauolle siirryttiin niukassa, mutta ansaitussa vierasjohdossa.

– Oltiin vähän kaikessa perässä. Nyt pitää keskittyä perusasioihin, isot alivoimaminuutit tahkonnut Aleksi Luhtalampi totesi taukohaastattelussa.

Toinen erä alkoi KeuPan kannalta upeasti. Paine jatkui ylivoiman myötä ja IPK joutui nopeasti kahden miehen alivoimalle.

5-3-tilanne toi KeuPan tasoihin, kun Miro-Pekka Saarelainen iski kiekon komean kuvion jälkeen tyhjiin. Muutama hetki myöhemmin, jäähyjen jo päätyttyä Niko Ahoniemi karkasi läpi ja ujutti IPK-vahti Tuomas Tolosen jalkovälistä kotijoukkueen johtoon.

KeuPan puhuri puhalsi vielä kerran ennen erän puoltaväliä, kun Saarelainen kiersi komeasti Tolosen ja iski kotijoukkueen kolmannen maalin.

Erän loppupuolella Teemu Huttu iski läpiajosta KeuPan neljännen osuman, jonka myötä IPK haki herätystä maalvahtia vaihtamalla. Tämäkään ei pelastanut vieraita, kun KeuPan Waltteri Lehtonen iski lukemiksi jo 5-1 aivan erätauon kynnyksellä.

– Saatiin erässä vähän onnekkaitakin paikkoja maaleihin, mutta kai se onni ansaitaan, KeuPan valmentaja Mikko Heiskanen pohti ottelun jälkeen.

Kolmas erä ei ottelua kääntänyt, vaikka KeuPa hiukan huolimattomasti pelasikin ja tarjosi näin vieraille useamman paikan maalintekoon.

Pari kihausta kuitenkin nähtiin. KeuPan Huttu vei kotijoukkueen 6-1 johtoon ennen erän puoltaväliä ja perään IPK kavensi lukemiksi 6-2 Aleksi Hämäläisen ylivoimamaalilla.

Tämän lähemmäksi vierasjoukkue ei lauantai-iltana päässyt. KeuPa piti helposti pintansa ottelun loppuun asti, eikä lannistetusta vierasjoukkueesta ollut kamppailemaan ottelun voitosta.

– Pisteisiin olen tyytyväinen, mutta ei muuten ollut kauhean laadukasta lätkää tänään, Heiskanen summasi ottelun jälkeen.

Joukkueet kohtaavat uudelleen jo keskiviikkona kun KeuPa matkaa Iisalmeen. Perjantai-iltana Keuruulle saapuu Heinolan Peliitat ja tiukka Mestis-viikko päättyy KeuPan osalta lauantaina Espoossa Unitedin vieraana.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio