Keuruun Alko muuttaa – vanha myymälä on avoinna maanantaihin

Eriika Ahopelto
Keuruun Alko muuttaa – vanha myymälä on avoinna maanantaihin

Keuruun uusi myymälä sijaitsee uudessa Koomannin kiinteistössä kuten muun muassa K-supermarket ja Tokmanni.

Jyrki Pönkkä

Vanhassa myymälässä Keuruuntiellä palvellaan viimeistä päivää maanantaina 16. lokakuuta.

Uudistuneen konseptin mukainen lähimyymälä avataan 19.10. Kahtena seuraavana kiinniolopäivänä lähimmät Alkot palvelevat Mäntässä osoitteessa Seppälän puistotie 1 ja Virroilla, Pääskyntie 13.

Keuruun Alko siirtyy osoitteeseen Tervantie 2. Keuruun uusi myymälä sijaitsee uudessa Koomannin kiinteistössä kuten muun muassa K-supermarket ja Tokmanni.

–Toteutettavan uudistuksen myötä Keuruulle saadaan uuden konseptin lähimyymälä ja sitä kautta entistäkin paremmat puitteet inspiroivan asiakaskokemuksen aikaansaamiseksi, toteaa Itä-Suomen aluepäällikkö Anne Penttilä.

Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä.


Kommentit (4)

  • paikallinen

    Hienoa,matkani alkoon lyhenee sekä p alue parempi kuin nyt.Kauppa,apteekki ja alko samassa ei tarvitse keskustaan ajella.

  • Kado kado

    Eiköhän tämän liikkeen tuotteiden loppukäyttö inspiroi asiakkaita enemmän kuin niiden ostaminen…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio