Eija Ruoho

Keuruun valtuusto uudistui melkoisesti kevään 2017 kuntavaaleissa. Kesäkuussa työnsä aloittavaan valtuustoon valittiin 19 uutta päättäjää, joista osa on tosin kuulunut valtuustoon aiemmilla kausilla.

Demarien uudet valtuutetut ovat Markku Puro, Jari Hautamäki, Minna Pessinen, Risto Nieminen, Marko Ruokola ja Pasi Kovanen.

Keskustan uusia päättäjiä ovat Riikka Paananen, Leo Houhala, Katja Kanerva, Mika Huuskola ja Tuomo Riikonen.

Kokoomuksen uusi valtuutettu on Emilia Koikkalainen, perussuomalaisten Marko Riihimäki ja Virpi Järvinen, kristillisten Esa Ryynänen, Marika Simsiö ja Martti Keskinen. Vihreiden uusi valtuutettu on Pekka Yli-Kauppila ja vasemmistoliiton Ville Saarinen.

Nykyisistä valtuutetuista 7 vaaleissa mukana ollut valtuutettua ei uusinut valtakirjaansa. Ulos jäivät keskustan Mika Nissinen ja Hellevi Sipponen, kristillisten Kaija Asunmaa, perussuomalaisten Petri Heinonen, perussuomalaisia tällä kaudella edustanut mutta kokoomuksen ehdokkaana ollut Simo Jämsä, perussuomalaisten listoilla ollut Antero Pohjonen sekä yhteislistalta valtuustoon pyrkinyt Ilari Kotimäki.


Kommentit (4)

  • ...paluumuuttaja

    Jos kerran on ollut valittajia liikaa vanhassa valtuustossa ,toivottavasti se sama tyyli ei jatkuisi uudessa .( Periteitä ,ei kannata vaalia tässä asiassa)

  • Muutos

    Tulos näyttää, että populismillakin on rajansa. Valittaminen ja vastustaminen eivät riitä vaaliteemoina, vaan äänestävä kansa odottaa enemmän. Hyvä niin. Onnea valituiksi tulleille ja niillekin, jotka eivät menneet läpi, mutta tekivät hyvän tuloksen,

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: