Jyrki Pönkkä

KeuPa HT:n Einari Vuorelantiellä sijaitsevaan toimistoon ja Keuruun jäähallilla olevaan kioskiin on murtauduttu. Poliisin mukaan murtautuminen on tapahtunut keskiviikkoillan 11.4. kello 22 ja torstai-iltapäivän kello 12 välisenä aikana.

Tämän hetkisten tietojen mukaan varkaat veivät ainakin kioski- ja lippukassan. Kassat sisälsivät käteistä rahaa ja raportit muun muassa myydyistä lipuista.

–Tekijöille on kelvannut merkittävä summa rahaa sekä kioskista että toimistosta, poliisi tiedottaa.

KeuPa HT:n toiminnanjohtaja Teemu Vesalan varovaisen arvion mukaan tappiot ovat noin 5000–6000 euroa.

Poliisi on suorittanut paikalla teknistä tutkintaa, mutta toistaiseksi tekijöiden henkilöllisyydestä ei ole tietoa.

Koska jäähallilla ei ole muuta murtoon viittaavaa on mahdollista, että tekijä tai tekijät ovat piiloutuneet jäähallin kätköihin eilisen pelin jälkeen.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisista tekijöistä tai heidän käyttämistä ajoneuvoista Keuruun jäähallilta keskiviikon pelin ja torstaiaamun väliseltä ajalta.

Vihjeet tekijöistä voi ilmoittaa Keuruun poliisin päivystysnumeroon 0295 448 176 tai sähköpostitse osoitteeseen keuruu.sisa-suomi@poliisi.fi

Suur-Keuruu sai tiedon varkaudesta käydessään KeuPa HT:n toimistolla.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Mielestäni kaupungin on korvattava menetys.

  • !

    Eikös tässä ole kiekkoporukoita tällä alueella hetki sitten enemmänkin ryöstelty

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio