KeuPa HT:n Mestiksen mestaruuspokaalin kohtalo selvisi: Poika on otettu seuran huomaan

Markku Piilemä
KeuPa HT:n Mestiksen mestaruuspokaalin kohtalo selvisi: Poika on otettu seuran huomaan

Mestispokaali nostettiin ilmaan Turussa ja se lähti joukkueen mukana Keuruulle. Nyt pokaali on seuran hallussa.

Eija Ruoho

KeuPa HT:n Mestiksen mestaruuspokaalin kohtalosta on ollut ilmoilla monenlaista tietoa sen jälkeen kun joukkue pääsi aloittamaan mestaruusjuhlat myöhään maanantai-iltana. Mestaruuspokaalista on ollut esillä erilaisia kuvia ja spekulaatioita.

Suur-Keuruun saamien tietojen mukaan mestaruuspokaali on tällä hetkellä seuran huomassa, ei enää joukkueen juhlissa. Pokaali on saanut kolhuja mestaruusjuhlinnan tuoksinassa, mutta korjataan esiteltävään kuntoon ensi viikon Mestis-gaalaan. Mestis-gaalaa vietetään 24.-25. huhtikuuta Mestis-risteilyllä.

Keuruulla Mestiksen mestaruutta juhlitaan perjantaina 27.4. keskusaukiolla suihkulähteen äärellä. KeuPa HT etsii parhaillaan esiintyjiä ja kumppaneita kansanjuhlaan ja ottaa mielellään vastaan vinkkejä esiintyjistä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio