Itsenäisyyspäivän soihtukulkueeseen tunnelmavalaistus

Keurusseudun Partiolaiset ry

Keurusseudun partiolaiset ja Keuruun kaupunki järjestävät perinteisen Keuruun nuorten soihtukulkueen itsenäisyyspäivänä. Perheen pienimmät kantavat kulkueessa kynttilöitä, isommilla on mahdollisuus kantaa soihtua.

Kulkueeseen kokoontuminen on Kivikoulun pihalla 6.12. kello 17.30, liikkeelle lähdetään kello 18. Kuljemme Keuruuntietä sankarihaudoille kynttilöiden ja seppeleen laskuun. Maa on niin kaunis -laulun jälkeen soihdunkantajat jatkavat Partiotalolle saakka.

Toivotamme kaikki keuruulaiset lapset ja nuoret perheineen tervetulleeksi osallistumaan kulkueeseen!

Juhlavuoden kunniaksi varaudumme kulkueeseen 100 soihdulla, jotka jaetaan paikan päällä 100 ensimmäiselle kantajalle.

Ystävällisesti pyydämme Keuruuntien varrella olevia yrityksiä sammuttamaan mainosvalot kulkueen ajaksi, myös katuvalot ovat sammutettuna.

Rauhallista itsenäisyyspäivää ja mukavaa joulun odotusta toivottaa


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio