Ei henkilövahinkoja tulipalossa Keuruun Lehtokynnäällä – Sammutustyöt jatkuvat maanantain puolelle

Ei henkilövahinkoja tulipalossa Keuruun Lehtokynnäällä – Sammutustyöt jatkuvat maanantain puolelle

Liekit löivät läpi katosta kello 20 aikaan. Koura-auto purkaa kattorakenteita.

Eija Ruoho

Keuruun Lehtokynnään tulipalossa ei tapahtunut henkilövahinkoja. Pelastajat ehtivät käydä huoneet läpi ennen kuin palo pääsi täyteen vauhtiin rakennuksen yläpohjassa ja ullakolla.

Kello 20.30 aikaan tuli on lyönyt läpi kattorakenteista ja rakennus tuhoutuu tulipalossa käyttökelvottomaksi.

–Huoneisto ehdittiin käydä läpi, ja omistajat ovat käyneet paikalla, joten henkilövahinkoja ei siis ole tullut, vahvistaa päivystävä palomestari Matti Palosaari.

–Ei myöskään ole riskiä, että palo leviäisi muihin rakennuksiin. Se kuitenkin tuhoutunee palossa kokonaan, ehkä seiniä jää pystyyn, hän arvioi.

–Sammustustöissä menee tämänhetkisen arvion mukaan seuraavan vuorokauden puolelle.

Pelastuslaitoksen hälytti paikalle naapuri, joka näki talosta tulevan savua ja liekkejä.

–Ei pysty sanomaan tässä vaiheessa, mistä palo on saanut alkunsa. Savupiipun lähellä on näkynyt liekkejä, sanoo Palosaari.

Paikalla sammutustöissä on runsaasti pelastuslaitoksen henkilökuntaa ja kalustoa. Töissä on kymmenen yksikköä Keuruulta, Multialta, Petäjävedeltä ja Kolhosta sekä Jyväskylästä koura-auto, joka purkaa kattorakenteita.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio