Vesuri-ryhmän hallitukseen uusia jäseniä Keuruulta ja Multialta

Yhdistys sai rahoitusta vuosille 2023–2027 noin 3,5 miljoonaa euroa.

Vesuri-hankkeen uimaranta-projektin tuloksena Isoon Kirjaan syntyi uusi uimaranta-alue 20220.

Maaseudun kehittämisyhdistys Vesuri-ryhmä ry valitsi hallitukseensa uusia jäseniä Kuhmoisissa 25.4. pidetyssä vuosikokouksessa.

Yhdistyksen hallitukseen valittiin jäseniksi Keuruulta Leena Jaatinen, Maija Kajosmäki, Mervi Lahtinen, Matti Riihimäki ja Heidi Uusoksa.

Multialta valituksi tulivat Markku Kanervisto, Arto Kummala, Alpo Peurala ja Tarja Saramäki.

Yritykset ja yritysryhmät voivat hakea tukea Vesuri-ryhmältä erilaisiin investointeihin, kehittämiseen, toiminnan käynnistämiseen tai laajentamiseen. Yhteisöillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus saada hanketukea yleishyödyllisiin investointeihin ja toiminnan kehittämiseen. Yritys- ja hanketukiin on jatkuva haku.

Maa- ja metsätalousministeriö valitsi Vesuri-ryhmän yhdeksi Suomen 52 Leader-ryhmästä tammikuussa 2023. Yhdistys sai rahoitusta vuosille 2023–2027 noin 3,5 miljoonaa euroa.

Rahoitus käytetään paikallisen kehittämisstrategian painopisteiden mukaisesti kehittyville ja vastuullisille elinkeinoille ja yrityksille, vaikuttaville ja viisaille luonto-, ympäristö- ja kulttuuriteoille sekä älykkäille ja vireille kylille ja yhteisöille.

Vesuri-ryhmän alueeseen kuuluvat Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen Multia ja Petäjävesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos