Poliisi tutkii Keuruulla vapaudenriistoa, törkeää pahoinpitelyä ja oikeudenkäynnissä kuultavan uhkaamista – kolmekymppinen mies vangittu epäiltynä todennäköisin syin

Sisä-Suomen poliisi tutkii Keuruulla epäiltyä törkeää pahoinpitelyä, vapaudenriistoa ja oikeudenkäynnissä kuultavan uhkaamista.

Keuruulla tapahtui törkeä pahoinpitely ja vapaudenriisto pääsiäispäivien välisenä yönä.

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä vapaudenriistoa, törkeää pahoinpitelyä ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamista Keuruulla. Sekä epäilty tekijä että uhri ovat paikkakuntalaisia ja noin kolmekymppisiä miehiä.

Tapahtumat sijoittuvat Keuruulle lähelle keskustaa ja tapahtuma-aika on sunnuntain 9.4. ja maanantain 10.4. välinen aamuyö. Tapahtumat tulivat poliisin tietoon maanantaina, kun vammoja saanut mies tuli kotiinsa.

”Tekijän ja asianomistajan välillä on toisesta asiasta oikeudenkäynti kesken ja epäilty vaati asianomistajaa perumaan vaatimuksensa oikeudessa. Tästä syystä häntä epäillään oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta”, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Kari Aaltio.

Uhkailu johti väkivaltaan ja törkeään pahoinpitelyyn teräasetta käyttäen. Lisäksi uhria estettiin poistumasta asunnolta, vaikka hän yritti niin tehdä. Poliisi epäilee, että vapaudenriisto on kestänyt tunteja. Jotta vapaudenriisto katsottaisiin törkeäksi, sen pitäisi kestää kolme vuorokautta.

Kolmekymppinen mies vangittiin rikoksista todennäköisin syin epäiltynä Keski-Suomen käräjäoikeudessa torstaina 13.4. vangitsemisoikeudenkäynnissä.

”Syytteen noston määräpäivä on tässä tutkinnassa 2. kesäkuuta ja pöytäkirjan pitää olla valmis pari viikkoa ennen sitä. Käräjillä sekä aiempi oikeudenkäyntiasia että tämä kokonaisuus käsitellään todennäköisesti samalla kertaa”, arvioi Aaltio.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos