”Oma tulos aivan loistava, puolueesta menossa hyviä ehdokkaita läpi”

Sdp:n ehdokas Satu Kytölehto sanoo olevansa jo erittäin tyytyväinen äänimääräänsä, vaikka ääniä on vielä laskematta lähes kolmannes.

Satu Kytölehto yllättyi isosti ja positiivisesti saamastaan äänimäärästä jo ennakkoäänestyksen tulosten selvittyä.

”Tuntuu ihan loistavalta! Noin paljon ääniä minulle ja hyviä ehdokkaita menossa läpi”, Sdp:n ehdokas Satu Kytölehto Petäjävedeltä sanoo eduskuntavaalien vaalipäivän iltana, kun oman kunnan äänten jakautumisesta ei ole vielä minkäänlaista tietoa.

Ennakkoääniä hän oli saanut silloin reilut 300, ja kun vaalipiirin äänistä oli laskettu liki 70 prosenttia, Kytölehdon äänisaalis oli jo 640.

”Loistava määrä todellakin! Ensikertalaisena en osannut tällaista odottaa. Ehdokkaaksi lähtiessä sanoin, että kävi miten kävi, niin hyvin käy. Kaikki on plussaa. Ensimmäiset kuohujuomat on jo nostettu”, Kytölehto iloitsee.

Oman äänimääränsä lisäksi hän iloitsee myös puolueen menestyksestä maakunnassa. ”Kolmea paikkaa eduskuntaan lähdettiin tavoittelemaan ja nyt näyttää, että ne saadaan. Ehkä jopa vielä neljäs, kun Jyväskylänkin äänet on laskettu.”

Paitsi äänimääräänsä, Kytölehto sanoo olevansa tyytyväinen myös käymäänsä vaalikampanjaan.

”Kampanja oli hyvä ja kokemus kokonaisuudessaan samoin. Tässä on nyt käyty melkoinen itsetuntemuksen korkeakoulu ja mieli on oikein hyvä. Olen hyvin tyytyväinen, en tipu mistään. Huomenna taas töihin iltavuoroon”, Satu Kytölehto sanoo.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos