Kaupunginhallitus hyväksyi Yliahon uuden asemakaavan

Asemakaavan muutos tuo mahdollisuuksia Reka Kaapelin laajentumiselle.

Nyt hyväksytyn asemakaavan turvin Yliahon teollisuusalueelle on mahdollista tehdä investointeja. Havainnekuvassa punakattoisina näkyvät Reka Kaapelin hallinnoimat kiinteistöt ja korttelin 245 laajennusosa.

Keuruun kaupunginhallitus käsitteli maanantain 27. maaliskuuta kokouksessaan Yliahon alueen asemakaavan muutosta.

Teollisuustien alueella asemakaava muuttuu siten, että siinä otetaan huomioon Reka Kaapeli Oy:n laajentunut toiminta. Kaavalla halutaan myös tarjota edellytykset laajentumiselle jatkossakin.

”Mielellään nähtäisiin, että Keuruu olisi yhtiön investointikohteena”, kaupunkikehityspäällikkö Timo Määttä kertoo muutoksen valmisteluista.

Toinen muutos koskee Mäntäntien ja Yliahontien kulmauksessa olevaa korttelia, joka nyt tehdyllä kaavamuutoksella laajenee Mäntäntien suuntaisesti kohti etelää.

Laajennetulle alueelle on mahdollista rakentaa toimitiloja. Samassa yhteydessä uudelle rakennuspaikalle ja Ilovuoren ulkoilualueen parkkipaikalle osoitetaan katuyhteys Yliahontieltä.

Vaikka kaupunginhallitus hyväksyi Yliahon asemakaavamuutoksen, alueella nähdään konkretiaa vasta siinä vaiheessa, kun yritykset ryhtyvät tekemään investointeja.

Lue lisää: Yliahon teollisuusalueen asemakaavamuutos kaupunginhallituksessa hyväksyttävänä

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos