Mainio idea, mutta vaatii jalostamista – yhteiskäyttötila koulutukseen ja etätyöhön olisi pienyrittäjyystaloa ajankohtaisempi

Keuruun kaupunki katsoo, että valtuustoaloitteessa ehdotettua pienyrittäjyystaloa tai vastaavaa ei tule ajatella tarpeesta saada jokin tila täytetyksi, vaan vastauksena tarpeeseen saada tilaa toiminnalle.

Keuruun kehittämisyhtiö Keulink avasi kesällä 2021 tiloissaan kenen tahansa käytettävissä olevan kotikonttorityyppisen etätyötilan. Enemmillekin olisi Keuruulla tarvetta, todetaan kaupunginvaltuuston vastauksessa valtuustoaloitteeseen.

15.2. 10:00

Mainio idea, mutta ei tiedossa olevien tarpeiden valossa erillisen hankkeen arvoinen, vastasi Keuruun kaupunginvaltuusto aloitteeseen pienyrittäjyystalon kehittämisestä Keuruulle.

Kaupunginvaltuutettu Lauri Oinonen (kesk) ehdotti huhtikuussa 2021 tekemässään valtuustoaloitteessa, että kaupunki ryhtyisi Keulinkin ja muiden toimijoiden kanssa kehittämään Keuruulle esimerkiksi esineitä kunnostaville ja korjaaville tai työnsä ohessa harrastusluonteisesti toimiville pienyrittäjille sopivaa yhteistä toimitilaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos