Kylkikolari Mikkolankankaalla Keuruulla lauantai-iltapäivänä

Henkilöautot kärsivät, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Mikkolankankaalla tapahtuneessa kylkikolarissa lauantaina ei sattunut henkilövahinkoja. Paikan päällä näkyi vielä jälkiä onnettomuudesta sen jälkeen, kun onnettomuusautot oli käyty hinaamassa pois. Kuva on otettu etelään päin kohti Pohjoislahden koulua.

4.2. 16:26

Keuruun eteläpuolella Mikkolankankaalla tapahtui kylkikolari lauantai-iltapäivänä 4. helmikuuta. Keski-Suomen pelastuslaitos sai onnettomuudesta hälytyksen kello 15.18.

Pellonpääntien risteyksestä Mäntäntielle tullut henkilöauto kääntyi Mäntäntietä ajaneen henkilöauton eteen, jolloin Mäntäntietä ajanut auto törmäsi siihen. Autoissa oli viisi henkilöä, joille ei törmäyksessä aiheutunut vammoja.

”Ajoneuvot kärsivät pieniä vahinkoja ja odottivat hinausta pois paikalta, minkä vuoksi etelään menevä kaista oli jonkin aikaa pois käytöstä”, päivystävä palomestari Jukka Järvinen Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksesta kertoo.

Pelastuslaitoksen yksikköjä onnettomuuspaikalle saapui kolme. Paikalla oli myös poliisi tekemässä omia tutkimuksiaan tilanteesta.

Tilanne oli ohitse Järvisen mukaan noin kello 17, jolloin viimeiset yksiköt poistuivat paikalta ja tie saatiin jälleen auki.

Juttua päivitetty tilanteen päättymisestä 4. helmikuuta 2023 kello 18.05 ja tarkennettu 5. helmikuuta 2023 kello 7.47 tiedolla autojen liikkeistä.

Tältä onnettomuuspaikka näytti raivaustöiden jälkeen illansuussa. Kuva on otettu Keuruun keskustan suuntaan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos