Henkilöautot törmäsivät valtatiellä 18 – toinen ajoneuvo poistui paikalta ennen pelastuslaitoksen saapumista

Poliisi on tavoittanut paikalta poistuneen ajoneuvon kuljettajan eikä tiedota asiasta enempää.

Valtatiellä 18 sattuneesta kahden henkilöauton törmäyksestä aiheutui hetkellistä haittaa Jyväskylään päin menevän ajokaistan liikenteelle. Toinen ajoneuvoista lähti pois onnettomuuspaikalta ennen viranomaisten saapumista.

14.1. 13:59

Lauantaina 14. tammikuuta kello 12.23 Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen kahden henkilöauton törmäyksestä valtatiellä numero 18 Petäjäveden ja Kintauden välillä.

Yksi henkilöauto oli seisahtunut tienposkeen, ja toinen henkilöauto lähti ohittamaan sitä. Juuri kohdalla ollessaan ohittava ajoneuvo lähti luisumaan kylki edellä sen ajoneuvon keulaa kohti, joka oli pysähdyksissä, eikä törmäykseltä voinut välttyä.

”Ajonopeus oli noin 40 kilometriä tunnissa. Kosketus oli kevyt, mutta turvatyyny laukesi törmäyksen voimasta”, tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Olli Markkanen kertoo.

Pelastuslaitoksen yksikön saavuttua onnettomuuspaikalle siellä oli enää vain toinen ajoneuvo. Tapauksesta aiheutui vähäksi aikaa häiriötä Jyväskylään päin menevällä kaistalla, mutta liikenne saatiin sujumaan noin kello 13.20 mennessä.

Pelastuslaitoksen mukaan paikalle jääneessä ajoneuvossa oli yksi henkilö mutta pois lähteneen ajoneuvon henkilömäärästä ei pelastuslaitoksella ollut varmuutta.

Poliisi on tavoittanut paikalta pois lähteneen ajoneuvon kuljettajan ja saanut selvityksen tämän lähdön syistä.

”Tapaus on poliisilla työn alla, eikä siitä ole enempää kerrottavaa”, komisario Marko Luosa Sisä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoo.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos