Hyvinvointialueen ensimmäisessä palkanmaksussa palkka jäi puuttumaan yli kolmeltakymmeneltä ja virheellisiä kirjauksia oli satoja

Hyvinvointialueelta vakuutetaan, että virheellisesti kirjatut palkat korjataan ja maksetaan viimeistään 16. tammikuuta alkavalla viikolla.

Keski-Suomen hyvinvointialueen ensimmäisessä palkanmaksussa perjantaina ilmeni virheitä, jotka pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

13.1. 15:45

Perjantaina 13. tammikuuta Keski-Suomen hyvinvointialue maksoi ensimmäiset palkkansa kaikkiaan 9 123 vakinaiselle työntekijälleen. Palkka jäi saamatta 33 työntekijältä, ja virheitä on havaittu satoja.

”Yleisimmät virheet koskevat erilaisia lisiä. Puuttuva palkka saadaan maksettua tilille pankista riippuen suurimmalle osalle perjantain aikana tai viimeistään alkuviikon aikana. Myös virheelliset palkat korjataan ripeällä aikataululla”, hr-johtaja Riitta Hallberg Keski-Suomen hyvinvointialueelta vakuuttaa.

Hallberg arvioi, että palkanmaksu sujui odotusten mukaisesti. Henkilöstön pohjatiedoissa on ollut virheitä. Myöskään kaikkien työntekijöiden tietoja ei ole saatu kirjattua palkanlaskentaan ajoissa.

Määräaikaisissa työtehtävissä työskentelevien henkilöiden palkkapäivä on 31. tammikuuta. Määräaikaisia työnkuvia hyvinvointialueella on noin 2 500. Kaikkiaan hyvinvointialueella työskentelee noin 11 500 työntekijää.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos