Yritys sai käskyn lopettaa leipomotoimintansa jo kuukausia sitten – Keuruun vanhan varuskunnan tiloista paljastui yllätys

Keuruun vanhan varuskunnan tiloissa toimiva tamperelainen Amissa oy on saanut kaksi erillistä toimintakieltoa leipomotoiminnalle. Joulukuussa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi sille maksettavaksi 9 000 euron sakon. Puutteita on luvissa, työntekijöiden oikeuksissa ja puhtaudessa. Silti toiminta jatkuu leipomossa ja tuoreet pasteijat tuoksuvat. Yritys on toimittanut tuotteita muun muassa S-ryhmälle ja Keskolle.

Keuruun entisen varuskunnan sotilasruokalassa paloivat tiistaina 10. tammikuuta valot ja sisällä paistettiin leipomotuotteita, vaikka valvontaviranomainen määräsi leivonnan ja myynnin keskeytettäviksi.

13.1. 8:00

Lukitsemattoman oven takana tuoksuvat paistetut pasteijat. Heti oven edessä keskellä suurta huonetta on pöytiä, joiden ympärillä on muutama ulkomaalaistaustainen työntekijä. He luovat hämmentyneen katseen tulijaan.

Keuruulla toimiva tamperelainen leipomoyritys Amissa oy on leivonta- ja myyntikiellosta huolimatta jatkanut toimintaansa vanhan Keuruun varuskunnan tiloissa. Se on saanut viime vuonna kaksi toimintakieltoa, jotka ovat molemmat yhä voimassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos