”Vahva usko ja luottamus siirtymän onnistumiseen” – Tutut ammattilaiset palvelevat asiakkaita tutuissa paikoissa hyvinvointialueellakin

Keski-Suomen hyvinvointialueen keuruulainen koti- ja asumispalvelujen vastuualuejohtaja Tuija Koivisto on ollut uudistuksen valmistelussa mukana alusta asti. Hänen mukaansa turvallista siirtymää ja palvelujen häiriötöntä jatkuvuutta on valmisteltu huolellisesti ja varmistettu monin tavoin.

Tuija Koivisto tuntee vuoden vaihduttua toimintansa aloittavan hyvinvointialueen perin pohjin, koska on ollut valmistelemassa sitä alusta asti. Teams-istuntoja on riittänyt, sillä muun muassa koronan takia valmistelua on tehty pitkälti virtuaalisesti.

30.12.2022 11:00

Keuruun, Multian ja 20 muun Keski-Suomen kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä vastaa 1. tammikuuta alkaen uusi Keski-Suomen hyvinvointialue.

Järjestämisvastuun siirto kunnilta hyvinvointialueille on yksi suurimmista ja merkittävimmistä hallinnollisista uudistuksista koko Suomen historiassa, ja se on vaatinut mittavan valmistelutyön.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos