Keuruun kaupunki vaatii hyvinvointialueelta ratkaisua järkyttävään lääkäripulaan ja päivystyksen säilyttämistä paikkakunnalla – ”Myös oppilashuoltoon ja perhepalveluihin turvattava riittävät resurssit”

Keuruulla, Multialla ja Petäjävedellä on viime vuosina kärsitty kovasta lääkäripulasta, josta on seurannut hoitovelan kasvu. Keuruun kaupunki toivoo tilanteeseen ratkaisua hyvinvointialueelta.

Saara Kässi-Jokinen (oik.) toi Keuruun kaupunginjohtajan terveiset keskustelutilaisuudessa Lehtiniemessä hyvinvointialueen edustajille, muun muassa Maria Kaisa Aulalle, Jan Tolletille ja Jani Kokolle.

23.11. 15:30

Keuruun kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja aluevaltuutettu Saara Kässi-Jokinen (kesk) luki tiistai-illan yleisötilaisuudessa Lehtiniemessä hyvinvointialueen johdolle kaupunginjohtaja Noora Pajarin puheen, jossa käytiin läpi Keuruun tarpeita hyvinvointialueelle.

”Keuruulla, Multialla ja Petäjävedellä on viime vuosina ollut järkyttävä lääkäripula, joka on aiheuttanut valtavan hoitovelan kasvun. Tähän on tultava tavalla tai toisella korjaus.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos