”Ihan oikeasti luulin että se on viimeinen yöni” – Keuruulaisnaisen kokemukset hoitoonpääsystä vetivät hyvinvointialueen johtajat vakaviksi Lehtiniemen yleisötilaisuudessa

Terveyspalveluille satoi kritiikkiä Keski-Suomen hyvinvointialueen Hyvä arki kaikille -yleisötilaisuudessa Lehtiniemen palvelukeskuksessa tiistai-iltana 22. marraskuuta.

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuuteen Lehtiniemeen kokoontui sote- ja kunta-alan väkeä Keurusseudulta, sekä kuntalaisia. Kritiikkiä kuultiin muun muassa lääkäreiden ja taksikyytien puutteesta.

24.11. 6:00

Hyvä arki kaikille -tilaisuuden aluksi aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko (sd), Keski-Suomen hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet ja aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula (kesk) esittelivät hyvinvointialueen valmistelua, liikkeellelähtöä vuoden vaihteessa ja muun muassa kuntayhteistyötä. Aluevaltuutettu ja Keuruun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saara Kässi-Jokinen (kesk) puolestaan toi tilaisuuteen Keuruun kaupungin tarpeet hyvinvointialueelle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos