”Vähintään 2,5 kilometrin suojaetäisyys tuulivoimalasta asutukseen” – 237 multialaista kiinteistönomistajaa luovutti aloitteen kunnanjohtaja Arto Kummalalle

Tuulivoiman suojavyöhykealoitteen 237 allekirjoittajaa esittävät, että Multia sisällyttää tuulivoimarakentamisen ohjesääntöihin vähintään 2,5 kilometrin suojaetäisyyden asunnon ja voimalan välille.

Tuulivoiman suojavyöhykealoite luovutettiin Multian kunnanjohtaja Arto Kummalalle. Luovutuksessa olivat mukana mukana Sari Papinaho, Ville Pietikäinen, Tarja Saramäki, Juha Peurala, Inkeri Vilkkilä, Riikka Rajalahti, Arttu Peurala, Hanna Kotajärvi, Pirjo Saarinen sekä kuvasta puuttuvat Rauno Vilkkilä ja Mervi Peurakumpu.

14.11. 15:00

Aloitteen mukaan suojaetäisyydestä voitaisiin hankekohtaisesti joustaa, jos se sopii kaikille vaikutusalueen pysyville asukkaille ja loma-asukkaille.

Aloitteen allekirjoitti kaikkiaan 237 henkeä, he ovat pääosin Multian Linna-Peuralan ja Nikaran alueilta ja maanomistajia tai tulevia sellaisia. Mukana ei siis ole sellaisten nimiä, jotka eivät asu tai omista kiinteistöä Multialla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos