Mitkä rakennukset Keuruun keskustassa on tarpeen suojella ja mitkä ei – keskustelu aiheesta käyntiin verkkoseminaarissa

Torstaina 10. marraskuuta järjestettävässä webinaarissa keskustelun pohjaksi esitellään kaavatyön yhteydessä laadittu rakennuskulttuuriselvitys, jossa suojeltavaksi ehdotetaan lukuisia rakennuksia.

Keuruun Kuvanäyttämön rakennus on rapistunut Keuruun keskustassa tyhjillään vuosikaudet eikä sille ole nykyisenään käyttöä näköpiirissäkään. Olisiko rakennuksen suojelu ja omistajille edelleen maksava ylläpito kuitenkin tarpeen vai voisiko sen tilalle keksiä jotain muuta? Muun muassa tähän kysymykseen pitäisi ottaa kantaa vielä tänä vuonna valmistuvassa Keuruun keskustan osayleiskaavaluonnoksessa.

7.11. 11:00

Keskusurheilukentän kunnostus synnytti loppukesällä Keuruulla kiivaan keskustelun perinnemaisemasta ja sen säilyttämisen tarpeista. Silloin kyse oli perimmiltään kymmenen männyn kaatamisesta kentän laidalta.

Nyt Keuruun kaupunki avaa keskustelun samaan aihepiiriin kuuluvasta, mutta aivan eri mittaluokan asiasta – Keuruun keskustassa olevien rakennusten säilyttämistarpeista. Avaus tapahtuu kaikille avoimessa webinaarissa eli verkkoseminaarissa torstaina 10. marraskuuta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos