Seututerveyskeskuksen Jari Raudasojasta palvelujohtaja

Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluihin valittiin kaksitoista palvelujohtajaa.

Jari Raudasoja ryhtyy johtamaan avosairaanhoidon palveluja Keski-Suomen hyvinvointialueella.

31.10. 11:00

Ylilääkäri, vastaava lääkäri Jari Raudasoja Keski-Suomen seututerveyskeskuksesta on valittu Keski-Suomen hyvinvointialueelle palvelujohtajaksi johtamaan avosairaanhoidon palveluja.

Koulutukseltaan Raudasoja on lääketieteen lisensiaatti ja yleislääketieteen erikoislääkäri.

Koti-, asumis- ja sosiaalipalvelut

Koti- ja asumispalvelujen vastuualueelle keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu hallintotieteen maisteri, perusturvajohtaja Mirja Ahoniemi. Kotihoidon ja tukipalveluiden palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu terveystieteen maisteri, palvelujohtaja Maarit Raappana.

Ikääntyneiden asumispalveluiden palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu hallintotieteiden ja terveydenhuollon maisteri, sosiaali- ja terveysjohtaja Saara Kuusela. Erityisryhmille kotiin vietävien palveluiden ja asumispalveluiden palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri, palvelujohtaja Päivi Junnilainen.

Sosiaalipalveluiden palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri, toimialajohtaja Ulla Kuittu. Suunterveydenhuollon palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu hammaslääketieteen lisensiaatti, ylihammaslääkäri Leena Hakio.

Perheiden ja sairaalan palvelut

Lasten, nuorten ja perheiden vastuualueelle opiskeluhuollon palvelujohtajaksi on valittu terveystieteiden maisteri, palvelupäällikkö Paula Käyhkö. Perheiden peruspalveluiden palvelujohtajaksi on valittu terveystieteiden maisteri, perusturvajohtaja Marja Laurila.

Lastensuojelun palveluiden palvelujohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri, johtava sosiaalityöntekijä Maria Lehtinen. Lasten ja nuorten mielenterveys- ja perheneuvolapalveluiden palvelujohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri, palvelupäällikkö Virve Hongisto.

Sairaalapalveluiden vastuualueelle alueellisen osastotoiminnan palvelualueen palvelujohtajaksi on valittu terveystieteiden tohtori, ylihoitaja Tytti Ervasti. Sairaalapalvelujen vastuualueen kuudesta palvelujohtajasta viisi siirtyy hyvinvointialueelle suoraan nykyisessä tehtävässään.

Kaikkiaan Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialalle valittiin 12 palvelujohtajaa. Valituiksi tulleiden esihenkilöinä toimivat vastuualuejohtajat.

Virat olivat sisäisellä haussa.

Keski-Suomen hyvinvointialue

Vastuualuejohtajat

Koti- ja asumispalvelut: Tuija Koivisto.

Laaja-alainen sosiaali- ja terveyskeskus: Eva Pihlamaa-Tuononen.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut: Päivi Kalilainen.

Sairaalapalvelut: Juha Paloneva.

Lähde: Keski-Suomen hyvinvointialue.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos