Influenssarokotuksen ajanvaraus aukeaa YK:n päivänä

Influenssarokotteita ryhdytään jakamaan seututerveyskeskuksen rokotuspisteissä marraskuusta lähtien.

Kausi-influenssarokotukseen voi varata ajan 24. lokakuuta lähtien seututerveyskeskuksen sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä tai soittaa seututerveyskeskukseen puhelimella. Rokotukset alkavat marraskuussa.

19.10. 8:00

Kausi-influenssarokotusten ajanvaraus aukeaa maanantaina 24. lokakuuta. Ajan voi varata sekä sähköisesti että puhelimitse.

Influenssarokotuksia ryhdytään antamaan ajanvarauksella marraskuusta lähtien. Alkavalla influenssarokotuskaudella voi saada sekä influenssarokotteen että koronarokotteen kaikilla seututerveyskeskuksen rokotuspisteillä.

Seututerveyskeskus kertoo, että influenssa- ja koronarokotteen voi ottaa samalla kertaa.

Maksuttoman influenssarokotuksen voivat saada terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset, lääkehuollon henkilöstö sekä raskaana olevat. Maksuttomaan rokotukseen ovat oikeutettuja myös alle seitsemänvuotiaat, yli 65-vuotiaat, samoin varusmiespalveluksen aloittavat ja sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmään kuuluvat sekä vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden läheiset.

Itse maksettavaksi tulevaan influenssarokotukseen voi pyytää reseptin ja varata rokotukselle ajan puhelimella rokotusten ajanvarausnumerosta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos