Mielenterveyspalvelut eivät tyydytä: Yli 270 allekirjoittajaa vaatii mielenterveyskuntoutujille päivätoimintaa Keuruulla

Mielenterveysyhdistys Mielen Tie ry:n kansalaisadressin 270 allekirjoittajaa vaativat, että Keuruun psykiatrinen päivätoiminta mielenterveyskuntoutujille on palautettava. Palveluita ja keskusteluapua on kuitenkin tarjolla ja uuttakin tulossa.

Mielenterveysyhdistys tarjoaa vertaistukea. Mielen Tien ulkoilupäivää vietettiin sienestyksen merkeissä Jouko Pihlaisen opastuksella. Kuvassa myös Reijo Kekkeli, Katri Valtonen ja Tapani Kupari.

25.10. 19:00

Keurusseudulla Mielenterveyskuntoutujat ovat kaivanneet vammaispalvelulain mukaista ohjattua päivätoimintaa jo kolmen vuoden ajan, siitä lähtien, kun Keuruun kaupunki lopetti sen Keski-Suomen Seututerveyskeskuksen tuottamana syksyllä 2019. Päivätoiminnan lopettamisesta tehtiin kantelukin eduskunnan oikeusasiamiehelle. Nyt Mielen Tie ry:n adressin allekirjoittajat vaativat Keuruulle terveydenhuollon järjestämää, kuntoutuksen ja psykiatrian ammattilaisten ohjaamaa, säännöllistä päivätoimintaa aikuisille- ja nuorille mielenterveyskuntoutujille. Päivätoiminta tukee mielenterveyskuntoutujan elämänlaatua, kotona pärjäämistä ja sitoutumista hoitoonsa sekä osallisuutta yhteiskuntaan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos