Vettä edelleen keitettävä Kivelässä: ”Perjantaina tiedotamme lisää”

Keuruun Vesi odottaa vesinäytteiden tulosten valmistumista ja ilmoittaa Kaskitien, Kulokujan ja Raiviokujan asukkaille, kun vettä ei enää tarvitse keittää.

Vedenkeittokehotus Keuruun Kivelässä annettiin Kaskitien, Kulokujan ja Raiviokujan asuntoihin. Keuruun Vesi tiedottaa asiakkaille, kun juoma- ja ruokavettä ei enää tarvitse keittää.

6.10. 14:14

Kivelän asutusalueella Keuruun Kaskitiellä keskiviikkona 5. lokakuuta vaurioituneen vesijohdon vuoksi Keuruun Vesi kehottaa edelleen Kaskitien, Kulokujan ja Raiviokujan asukkaita keittämään kaiken juoma- ja ruokaveden toistaiseksi.

Keuruun Vesi saneerasi Kivelän alueella vesijohtoja keskiviikkona, ja samassa yhteydessä vesijohto vaurioitui. Putkirikko saatiin korjattua samana päivänä, ja verkosto huuhdeltiin, mutta talousveteen lähti irtoamaan rauta- ja mangaanisakkaa.

Talousveden laadun varmistamiseksi Keuruun Vesi on ottanut vesinäytteitä, joiden tulokset eivät ole vielä valmiit.

”Perjantaiaamuna tiedotamme lisää. Silloin tiedetään varmuudella, jatkuuko kehotus keittää talousvesi edelleen, vai voidaanko keittokehotus purkaa”, Keuruun Veden vesihuoltomestari Teemu Otava lupaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos