Keuruulla on kaksi suurta valmistuskeittiötä, kuvassa niistä toinen, terveyskeskuksen yhteydessä toimiva keskuskeittiö Säde. Kaavaillussa kolmen kunnan ja hyvinvointialueen yhteisessä in house -yhtiömallissa kunnat vuokraisivat tai myisivät keittiötilansa yhtiölle ja sekä kunnan että hyvinvointialueen tarvitsemat ateriat valmistettaisiin samassa keittiössä. Kuva: Markku Piilemä
Keuruu, Multia ja Petäjävesi selvittävät yhdessä Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa, kuinka järjestävät ateriapalvelunsa hyvinvointialueen aloitettua toimintansa, eli ensi vuonna ja siitä eteenpäin.
Kuntien hallitukset päättivät selvitystyön käynnistämisestä yksimielisesti juhannuksen alla. Keuruun kaupunginhallituksen valtuuttamana kaupunginjohtaja Noora Pajari on 1. heinäkuuta valinnut selvityksen tekijäksi muun muassa yritysjärjestelyissä organisaatioille asiantuntija-apua tarjoavalta BDO Oy:ltä.