Asukkaiden huolena maisemahaitat, luonnonrauha ja elinkeinot – verkkoseminaari tarjosi kuntalaisille tietoa ja tilaisuuden keskustella tuulivoimasuunnitelmista

Kaupungin kaavoitusjohtajan mukaan kolmesta – neljästä hankealueesta saattaa tulla kaupungille kaavoitusaloite jo tulevan syksyn aikana. Verkkoseminaari maanantaina 6. kesäkuuta oli avaus uuden kaupunkistrategian mukaiselle kuntalaiskeskustelulle suunnitteilla olevasta asiasta.

Keuruun kaupungin järjestämässä tuulivoima-aiheisessa verkkoseminaarissa esiteltiin kolme Keuruulla esiselvitysvaiheessa olevaa tuulivoimalahanketta sekä tuulivoimasuunnittelun ja -rakentamisen periaatteita ja kulkua. Ääneen pääsivät myös suunniteltujen tuulivoimala-alueiden asukkaat.

8.6. 16:48

Keuruun kaupunki avasi maanantaina kuntalaiskeskustelun Keuruun alueelle suunnitteilla olevista tuulivoimalahankkeista. Ajankohtainen tiedotus- ja keskustelutilaisuus toteutettiin webinaarina eli verkkoseminaarina.

Parituntinen tilaisuus antoi osallistujille runsaasti tietoa tuulivoiman rakentamisesta, sen edellytyksistä ja prosesseista, sekä Keuruulle suunnitteilla olevista tuulivoimalahankkeista. Hankeväen ja viranomaisten lisäksi paikallisia tuulivoimalasuunnitelmia ruotivat omista näkökulmistaan suunnitelma-alueiden asukkaat.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos