Keuruun kaupunki on luopunut kokonaan paperisen kokousmateriaalin lähettelystä

Kaupunginjohtaja sähköiseen kokouspalveluun siirtymistä täysimääräisesti ehdottaneeseen aloitteeseen: ”Paperista kokousmateriaalia ei ole enää kesän 2021 jälkeen lähetty lainkaan”.

Keuruulaiset kokoomusvaltuutetut esittivät elokuisessa aloitteessaan myös sähköisten päätelaitteiden hankkimista kaikille valtuutetuille. Kaupunginjohtaja esittää aloitetta maanantaina käsittelevälle kaupunginhallitukselle, että hankintoja ei tehdä, koska suurimmalla osalla valtuutetuista on kokouksissa käytössään oma laite ja valtuustosalissa käytettävissä kannettavat niille, joilla ei ole.

9.5. 8:00

Keuruun kaupunki on luopunut kokonaan paperisen kokousmateriaalin lähettämisestä toimielintensä kokousväelle.

”Paperista kokousmateriaalia ei ole enää kesän 2021 jälkeen lähetty lainkaan. Sähköisen kokouspalvelun ulkopuolella on ainoastaan keskusvaalilautakunta, mutta senkin jäsenet saavat kokousten esityslistat sähköpostin välityksellä”, kaupunginjohtaja Noora Pajari vastaa kaupungin kokoomusvaltuutettujen ryhmälle, joka teki viime elokuussa 2021 valtuustoaloitteen täysimääräisestä siirtymisestä sähköisiin kokousjärjestelmiin ja kokouksiin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos