Hei kesäkeuruulainen! Vietätkö vapaa-aikaasi Keuruun seudulla – mökillä tai mummolassa? Kerro meille, miksi viihdyt

Suur-Keuruu koostaa juttua vapaa-ajan asukkaista Keuruulla ja Multialla avoimen kyselyn vastausten perusteella. Vastaaminen ei edellytä tilausta.

Keuruun seudulla viihtyy merkittävä määrä vapaa-ajan asukkaita.

14.4. 6:30

Keuruulla on vuoden 2020 tilaston mukaan lähes 2 000 kesämökkiä. Vapaa-ajan asunto voi olla myös vaikkapa kakkosasunto kerrostalossa. Vuokramökki tai mummola on monen kesäkeuruulaisen tyyssija. Kerro sinä meille, miten vietät vapaa-aikaasi Keuruun seudulla!

Tilastojen mukaan kesämökkiä käyttää keskimäärin neljä henkilöä. Näin laskien kesäkeuruulaiset ovat merkittävä joukko, joka käyttää seutukunnan palveluja.

Tässä kyselyssä voit kertoa, miksi viihdyt tällä seudulla, ja mitä vielä kaipaisit kesääsi tai muuhun vapaa-aikaasi täällä. Voisiko sinusta kenties tulla vakituinen asukas?

Koostamme vastausten perusteella artikkeleita, joissa käsitellään vapaa-ajan asukkaiden kokemuksia ja ajatuksia Keuruun seudusta: mikä on myönteistä, ja mitä haluaisit vielä kehittää.

Voit vastata omalla nimelläsi tai anonyymisti. Nimeäsi ei mainita jutussa, jos niin toivot. Jätä tästä huolimatta yhteystietosi toimitukselle mahdollisia lisätietoja varten.

Vastausaikaa on perjantaihin 29. huhtikuuta kello 16 asti.

Tästä pääset vastaamaan kyselyyn:

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos