Hei Keuruulle muuttanut, kerro miksi halusit muuttaa juuri tänne – Vielä ehdit maanantaihin asti vastaamaan kyselyyn

Suur-Keuruu koostaa juttukokonaisuutta Keuruulle muutosta ja muuttajista avoimen kyselyn vastausten perusteella. Voit vastata kyselyyn vielä maanantai-iltaan 14. helmikuuta asti. Tämän jutun lopusta löytyvään kyselyyn vastaaminen ei edellytä tilausta.

Hyvät ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet Keuruulla keräävät kaupunkiin muuttaneilta runsaasti kehuja. Erityisesti Suur-Keuruun muuttajakyselyyn toistaiseksi vastanneiden mieleen ovat liikunta- ja ulkoilupaikat, muun muassa uimahalli.

Keuruulle viime vuosina muuttaneet ovat vastanneet Suur-Keuruun muuttajakyselyyn ilahduttavan runsaasti ja kertoneet, mistä he ovat Keuruulle tulleet, mikä on heitä tänne vetänyt ja täällä pitänyt. Moni on myös kertonut, mitä kaikkea hyvää Keuruulla on – ja mikä kaikki voisi olla vielä paremmin.

Ellet ole vielä vastannut kyselyyn, ehdit tehdä sen vielä ystävänpäivän iltaan asti. Voit vastata omalla nimelläsi tai anonyymisti. Nimeäsi ei mainita jutussa, jos niin toivot. Jätä kuitenkin kyselyn lopuksi yhteystietosi toimitukselle mahdollisia lisätietoja varten.

Ennen viikonlopun ja ystävänpäivän pituista loppusuoraa kyselyyn vastanneista valtaosa on muuttanut Keuruulle viiden viime vuoden aikana jostain toisesta keskisuomalaisesta kunnasta tai maakunnan ulkopuolelta muualta kuin pääkaupunkiseudulta. Moni kaupunkiin muuttaneista on asunut täällä ennenkin.

Monissa vastauksissa kehuja saavat muun muassa Keuruulla asumisen rauhallisuus ja turvallisuus, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja riittävät peruspalvelut. Erityisen paljon kiitosta keräävät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet.

Moitteet kohdistuvat muun muassa julkisten liikenneyhteyksien vähyyteen ja etenkin korona-aikaan vaikeasti saavutettavaksi koettuihin seututerveyskeskuksen palveluihin.

Asumisen ja elämisen laatua parantavina toiveina vastaajat esittävät Keuruulle esimerkiksi iltaisin avoinna olevia ruokaravintoloita ja erityisesti nuorille aikuisille suunnatuista tapahtumista.

Mikä sinut toi Keuruulle? Mikä Keuruulla on hyvin, onko jokin mielestäsi huonosti? Mitä parantaisit ja miten? Vastaa alla olevaan kyselyyn. Vastausaikaa on maanantaihin 14. helmikuuta kello 22 asti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos