Mänttä-Vilppulassa ja Keuruulla on tehty eläkeläisiin kohdistuneita rikoksia – Poliisi varoittaa asiattomista putkiasentajista ja kaasumittarin tarkastajista

Keuruun poliisi tutkii tekoja törkeänä varkautena tai sen yrityksenä.

Keuruun poliisi pyytää tunnistamaan kuvassa olevan henkilön, joka liittyy eläkeläisiin kohdistuneisiin rikoksiin Mänttä-Vilppulassa ja Keuruulla.

21.1. 16:18

Sisä-Suomen poliisi varoittaa Mänttä-Vilppulan ja Keuruun alueella asiattomista kaasumittarin tarkastajista ja putkiasentajista.

Keuruun poliisilla on tutkinnassa juttuja, joissa ollaan päästy tai yritetty päästä eläkeläisen asuntoon. Syyksi asuntoon pääsylle on esitetty joko kaasumittarin tarkastus tai putkiasennus.

Asianomistajat ovat syntyneet 1930- ja 1940 -luvuilla, joten Keuruun poliisi tutkii tekojana törkeänä varkautena tai sen yrityksenä.

Keuruun poliisi kehottaa keskustelemaan ikä-ihmisten kanssa ja muistuttamaan heille, etteivät he päästä tuntemattomia henkilöitä asuntoon.

Keuruun poliisi pyytää tunnistamaan kuvassa olevan henkilön.

Tiedot voi toimittaa osoitteisiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi ja vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi. Viesti pyydetään otsikoimaan Vanhuksiin kohdistuva rikos Mänttä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos