Keuruu ja Multia säästyivät uusilta koronatartunnoilta – Petäjäveden tilastoihin kaksi tartuntaa lisää - Uutiset - Suur-Keuruu

Keuruu ja Multia säästyivät uusilta koronatartunnoilta – Petäjäveden tilastoihin kaksi tartuntaa lisää

Keski-Suomen koronatilastot kasvoivat keskiviikkona 112 uudella koronatartunnalla.

Keuruun ja Petäjäveden ilmaantuvuusluvut ovat Keski-Suomen kunnista ainoat, joissa luku on yli 1 000.

12.1. 12:13

Koronatartuntojen määrä keskiviikkona 12.1. seisahtui hetkeksi Keuruulla ja Multialla, kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronatilastot samalta päivältä kertoivat kuntien välttäneen uudet koronatartunnat. Sen sijaan Petäjävedellä kirjattiin kaksi uutta tartuntaa.

Nollapäivästä huolimatta Keuruun jatkaa ilmaantuvuusluvun perusteella Keski-Suomen maakunnan pahimpana koronapaikkakuntana. Keuruun ilmaantuvuusluku keskiviikkona oli 1 616. Petäjävesi on maakunnan toiseksi pahin koronapaikkakunta ilmaantuvuusluvulla 1 332. Multialla luku on 639. Ilmaantuvuusluvulla kuvataan tartuntojen määrää 100 000 asukasta kohti kahden viikon aikana.

Pandemian alusta lähtien Keuruulla on todettu 351, Multialla 28 ja Petäjävedellä 156 koronatartuntaa.

Keskiviikkona Keuruun (0), Multian (0) ja Petäjäveden (2) lisäksi uusia korontartuntoja kirjattiin Jyväskylässä (67), Laukaassa (18), Äänekoskella (10), Jämsässä (6), Muuramessa (5), Pihtiputaalla (2) sekä Hankasalmella ja Saarijärvellä (1).

Suomessa kirjattiin keskiviikkona 8 661 uutta koronatapausta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos