Tuurilakodin koronatilanne varmistuu, kun testien tulokset saadaan lähipäivinä: ”Omaisille on tiedotettu tilanteesta ja vierailurajoituksesta”

Keuruulla Lehtiniemessä sijaitsevan Keuruun vanhaintukisäätiön Tuurilakodin kaikki asukkaat ovat karanteenissa, kunnes asukkaista otettujen koronatestien tulokset valmistuvat.

Tuurilakodin asukkaat viettävät aikaa kukin omassa asunnossaan, kunnes maanantaina ja tiistaina otettujen koronatestien tulokset valmistuvat.

11.1. 17:48

Keuruun vanhaintukisäätiön toiminnanjohtaja Liisa Tuominen kertoo, että ensimmäiset flunssan oireet, lämpö ja nuha havaittiin Tuurilakodin yhdellä asukkaalla perjantai-iltana 7. tammikuuta.

”Myös koronan kotitesti tehtiin, mutta tulos oli epämääräinen, sitä ei voitu tulkita. Flunssaoireinen asukas jäi heti pisaraeristyskaranteeniin omaan huoneeseensa, jonne hänelle toimitetaan ruoka ja kaikki tarpeellinen. Hoitajien suojavarusteita lisättiin ja tehostimme myös siivousta aivan Keuruun kaupungin koronaohjeistuksen mukaan”, kertoo Tuominen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos