Seurakuntaliitoksesta ja kirkon remontista päättämässä niukin naukin puolet valtuutetuista – Multian viimeisessä kirkkovaltuustossa runsaasti poissaoloja koko kauden

Kirkkovaltuutettujen runsaslukuinen poissaolo viimeisestä valtuustokokouksesta ei ollut poikkeustapaus. Kirkkovaltuusto ei kokoontunut kolmen vuoden aikana kertaakaan täysilukuisena.

Vuodenvaihteessa lakkautetun ja Keuruun seurakuntaan liitetyn Multian seurakunnan viimeiseksi jäänyt kirkkovaltuusto teki koko kautensa ajan päätöksiä kokouksissaan vahvasti vajavaisin osallistujamäärin.

9.1. 13:45

Valtuutettujen runsas poissaolo Multian kirkkovaltuuston viimeisestä kokouksesta 29. joulukuuta on herättänyt vilkasta keskustelua Suur-Keuruun verkkolehden uutiskommenteissa.

Kokouksen asialistalla oli Multian kirkon sisätilojen remonttiin liittyen päätös monitoimitilan rakentamisesta kirkon urkuparven alle. Vähäväkinen kirkkovaltuusto päätti mahdollisimman niukasti yhden äänen enemmistöllä, että suunniteltua monitoimitilaa ei rakenneta kirkkoon.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos