Puolueet yhtä mieltä terveys- ja paloasemien sekä mielenterveyshoidon tärkeydestä – sote-palvelujen rahoitus ja yksityistäminen sekä vanhusten hoiva jakavat mielipiteitä - Uutiset - Suur-Keuruu

Puolueet yhtä mieltä terveys- ja paloasemien sekä mielenterveyshoidon tärkeydestä – sote-palvelujen rahoitus ja yksityistäminen sekä vanhusten hoiva jakavat mielipiteitä

Suur-Keuruu selvitti keuruulaisten, multialaisten ja petäjävetisten aluevaaliehdokkaiden vaalikonevastausten pohjalta, miten eri puolueissa keskimäärin suhtaudutaan tiettyihin hyvinvointialueisiin liittyviin kysymyksiin.

Keuruun, Multian ja Petäjäveden aluevaaliehdokkaiden edustamat puolueet kannattavat kaikki kaikkien nykyisten paloasemien säilyttämistä. Kuvassa Multian paloasema.

8.1. 18:00

Aluevaaleihin ehdokkaita Keuruun seudulta asettaneet puolueet ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että rahoitusta mielenterveysongelmien ehkäisyyn ja hoitoon on lisättävä ja hoitoon pääsyä mielenterveysongelmissa nopeutettava.

Kaikki puolueet ovat yksimielisiä myös siitä, että kaikki nykyiset paloasemat on säilytettävä ja että jokaisessa kunnassa pitää olla sosiaali- ja terveysasema myös tulevien hyvinvointialueiden huolehtiessa vuoden 2023 alusta alkaen sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista Keski-Suomen alueella.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos