Keuruun koronatilanne sukeltaa entistä syvemmälle – Myös Multian ja Petäjäveden tilastot synkkenivät

Viikonlopun jäljiltä Keuruulla on ilmaantuvuusluvun perusteella Keski-Suomen pahin koronatilanne.

Keurusseudulle kirjattiin viikonlopun jäljiltä yhteensä 52 uutta koronatartuntaa.

3.1.2022 12:49

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) julkaisi maanantaina 3.1. koronapäivityksen, joka kertoo koronatilanteen heikenneen Keurusseudulla viikonlopun aikana jyrkästi. Uuden päivityksen mukaan Keuruulla kirjattiin yhteensä 43 uutta koronatartuntaa.

Koronatilanteet heikentyivät myös Multialla, missä todettiin kaksi ja Petäjävedellä, missä kirjattiin seitsemän uutta koronatartuntaa.

Yhteensä pandemian alusta lähtien tartuntoja on Keuruulla ollut 279, Multialla 22 ja Petäjävedellä 127.

Keuruun ilmaantuvuusluku nousi maanantaina 997:ään. Multialla luku oli 256 ja Petäjävedellä 932. Keuruun ilmaantuvuusluku oli maanantaina Keski-Suomen korkein. Ilmaantuvuusluvulla kuvataan koronatartuntojen määrää 100 000 asukasta kohti kahden viikon aikana.

Keski-Suomessa 18 kunnassa todettiin viikonlopunjäljiltä uusia tartuntoja. Keuruun, Multian ja Petäjäveden lisäksi tartuntoja kirjattiin Jyväskylässä (164), Jämässä (33), Laukaassa (25), Äänekoskella (18), Muuramessa (16), Viitasaarella (10), Saarijärvellä (4), Joutsassa ja Pihtiputaalla kolme, Konnevedellä, Kinnulassa ja Kyyjärvellä (2) sekä Hankasalmella, Karstulassa ja Uuraisilla (1).

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos