Aluevaalien vaalikone on nyt auki – Klikkaa tästä vaalikoneeseen ja löydä oma ehdokkaasi

Keillä aluevaaliehdokkaista on samanlaiset arvot, ajatukset ja mielipiteet kanssasi? Ketä kannattaa äänestää? Tee Suur-Keuruun vaalikone ja testaa! Pääset käyttämään vaalikonetta tästä jutusta.

Vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan tammikuun 2021 aluevaaleissa. Pääset käyttämään konetta tässä jutussa olevasta linkistä

16.12.2021 6:50

Suur-Keuruun ja muiden Sanoman lehtien vaalikone on julkaistu. Pääset käyttämään aluevaalien 2022 vaalikonetta tästä linkistä.

Voit aloittaa vaalikoneen käyttämisen myös suoraan tästä jutusta.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan aluevaaliehdokkaan omalta hyvinvointialueeltasi. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Keskiviikkona 15.12.2021 vaalikoneessa oli jo yli 4 000 ehdokkaan vastaukset koko maasta. Lisää tulee koko ajan. Yhteensä aluevaaliehdokkaita on reilut 10 000. Ehdokkaat voivat yhä vastata vaalikoneeseen.

Vaalikone on osa Sanoman yhteistä vaalikonehanketta, jossa ovat mukana myös Aamulehti, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa sekä Suur-Keuruun lisäksi lukuisat muut Sanoman paikallismediat, esimerkiksi Valkeakosken Sanomat, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat, KMV-lehti, Jämsän Seutu ja Janakkalan Sanomat.

Vaalikoneen taustalla on Sanoman kokenut vaalikonetiimi. Vaalikoneen teko aloitettiin toden teolla jo vuoden 2021 syksyllä. Edellisen kerran Suur-Keuruu julkaisi vaalikoneen kevään kuntavaaleissa.

Vaalikoneessa on yleisiä kysymyksiä ja arvokysymyksiä.

Vaalikone julkaistiin torstaiaamuna 16. joulukuuta 2021. Ehdokashakemusten viimeinen jättöpäivä aluevaalilautakunnalle oli 14. joulukuuta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 23. joulukuuta. Vaalikone on käytettävissäsi aluevaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 23. tammikuuta 2022 asti.

Ehdokas, toimi näin

Jos olet aluevaaliehdokas, mutta et ole vielä saanut pääsyä vastaamaan etkä ole löytänyt vastauslinkkiä sähköpostistasi, toimi seuraavasti:

Puolueen ehdokas: ota yhteyttä omaan puolueeseesi.

Valitsijayhdistyksen ehdokas: pyydämme yhdistykseltä yhteydenottoa sähköpostilla osoitteeseen vaalikone@sanoma.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos