Vammaispalvelukuljetuksiin parannuksia Keuruulla – Joulukuun alussa tuli muutoksia luokseajokorvaukseen, yölisään ja palveluprosenttiin - Uutiset - Suur-Keuruu

Vammaispalvelukuljetuksiin parannuksia Keuruulla – Joulukuun alussa tuli muutoksia luokseajokorvaukseen, yölisään ja palveluprosenttiin

Vammaispalvelulain mukaisiin kuljetuksiin tuli muutoksia joulukuun alussa. Tavoitteena on, että autojen saatavuus ja kuljetusten sujuvuus paranevat Keuruulla ja koko Keski-Suomessa.

Luokseajokorvausta maksetaan nyt myös kunnan sisällä, tämän toivotaan parantavan kyytien saatavuutta esimerkiksi Haapamäellä.

8.12.2021 13:00

Sosiaalityöntekijä Tiina-Maija Lähteenmäki Keuruun perusturvan vammaispalveluista kertoo, että Keuruulla ja Keski-Suomessa on vammaispalvelulain mukaisissa kuljetuksissa otettu joulukuun alussa käyttöön kolme parannusta liittyen luokseajokorvaukseen, yölisään ja palveluprosenttiin. ”Niillä toivomme olevan vaikutusta autojen saatavuuteen ja kuljetusten sujuvuuteen. Haasteita kuljetusten osalta on ollut koko maakunnassa. Tämän vuoksi toimintaa kehitetään laajemminkin”, kertoo Lähteenmäki.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos