Kaupunginhallitus kokousedustajalleen: Keulinkin osakekaupat hyväksytään – yhtiön tulevaisuus ratkaistaan ensi vuoden aikana - Uutiset - Suur-Keuruu

Kaupunginhallitus kokousedustajalleen: Keulinkin osakekaupat hyväksytään – yhtiön tulevaisuus ratkaistaan ensi vuoden aikana

Keulinkin ylimääräisessä yhtiökokouksessa on tarkoitus päättää elinkeinojen kehittämisyhtiön hankkimisesta kokonaan Keuruun kaupungin ja Multian kunnan omistukseen.

Keulinkin omistusjärjestely on tarkoitus toteuttaa siten, että yhtiö ostaa omistukseensa myös pienomistajien, 25 paikallisen yrityksen nykyisin omistamat osakkeet.

16.11. 17:45

Keuruun kaupunginhallitus antoi maanantaina Keulinkin yhtiökokousedustajalleen kaupunginjohtaja Noora Pajarille ohjeet hyväksyä kehittämisyhtiölle suunnitellut osakekaupat ja yhtiön uusitun yhtiöjärjestyksen.

Kaupunginjohtaja sai myös tehtäväkseen esittää ylimääräisessä yhtiökokouksessa joulukuussa kaupunginhallituksen toiveena, että jatkossa kokouksen esityslistan mukana toimitetaan kuvaus kokousasioista.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos