Omistuksia ja hallituspaikkoja yrityksissä, jäsenyyksiä valtakunnallisista vaikuttajajärjestöistä paikallisiin kerhoihin – Keuruun johtavat päättäjät ilmoittivat kiltisti vaaditut sidonnaisuutensa - Uutiset - Suur-Keuruu

Omistuksia ja hallituspaikkoja yrityksissä, jäsenyyksiä valtakunnallisista vaikuttajajärjestöistä paikallisiin kerhoihin – Keuruun johtavat päättäjät ilmoittivat kiltisti vaaditut sidonnaisuutensa

Luottamus- tai virkatehtävässä merkittäviä sidonnaisuuksia listasi omalta kohdaltaan 32 yhteensä 54 ilmoitusvelvollisesta. 21 ilmoitti, että sidonnaisuuksia ei ole ja yksi ei tehnyt ilmoitusta ollenkaan.

Keuruulaiset johtavat luottamushenkilöt ja viranhaltijat ilmoittavat tehtävässään mahdollisesti merkittäviksi sidonnaisuuksikseen etupäässä jäsenyyksiä paikallisissa yhdistyksissä, mutta muutamat myös johto- ja hallintotehtäviä omistamissaan tai kaupungin omistamissa yhtiöissä, jokunen jopa valtakunnallisissa vaikuttajajärjestöissä.

15.11. 6:00

Kaupungin luottamushenkilöt ja johtavat viranhaltijat ovat Keuruulla tehneet kiltisti lain edellyttämät ilmoitukset erilaisista sidonnaisuuksistaan, joilla voi olla merkitystä heidän tehtäviensä hoidossa.

Ilmoitusvelvolliseksi katsotuista 54 henkilöstä vain yksi on jättänyt sidonnaisuusilmoituksen tekemättä laissa säädetyssä ajassa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos