Keuruun kaupunki on Suomen aktiivisin työpaikka – Sertifikaatti palkinnoksi työyhteisöliikunnasta - Uutiset - Suur-Keuruu

Keuruun kaupunki on Suomen aktiivisin työpaikka – Sertifikaatti palkinnoksi työyhteisöliikunnasta

Suomen Liikunnan aluejärjestöt ja Suomen Olympiakomitea ovat myöntäneet Keuruun kaupungille aktiivisen työpaikan sertifikaatin hyvin toteutusta työyhteisöliikunnasta.

Keuruun kaupunki sai Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. Sen ottivat vastaan kaupunginjohtaja Noora Pajari, henkilöstöjohtaja Tarja Ojala ja vapaa-aikapäällikkö Heli Peltola.

11.11. 14:21

Erityisesti Keuruun kaupunkia kiitettiin ihmisläheisestä liikuntapalveluiden viestinnästä henkilöstölleen ja työterveyshoitajien aktiivisesta ja säännöllisestä kontaktoinnista esimiesportaaseen.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -kartoitus on työkalu yrityksen työhyvinvointi- ja liikuntatoiminnan arviointiin ja kehittämiseen. Kartoituksessa käydään läpi työyhteisön liikkumista edistävistä toimista muun muassa toiminnan johtamista, -organisointia, -resursointia, liikuntapalveluiden monipuolisuutta, henkilöstön aktivointitoimenpiteitä sekä toiminnan seurantaa ja kehitystyötä. Kartoituksen tulosraportti käydään läpi ja kehitysideoista keskustellaan Liikunnan aluejärjestön Buusti360-asiantuntijan kanssa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos