Yhtiöjärjestysluonnos hyväksyttiin: Keuruun kaupunginjohtajalle läsnäolo- ja puheoikeus Keulink Oy:n hallituksen kokouksissa

Keuruun kaupunginhallitus hyväksyi Kehittämisyhtiö Keulink Oy:n uuden yhtiöjärjestyksen luonnoksen ja varasi kaupunginjohtajalle läsnäolo- ja puheoikeuden hallituksen kokouksissa.

Keulink Oy:n yhtiöjärjestysluonnos hyväksyttiin kaupunginhallituksessa.

2.11.2021 16:15

Keuruun kaupunginhallitus käsitteli asiaa kokouksessaan maanantaina 1.11.2021.

Uuden yhtiöjärjestysluonnoksen mukaan kehittämisyhtiö Keulink Oy:n tarkoituksena on Keuruun seudun elinkeinoelämän ja elinvoiman edistäminen sekä alueen tuotantorakenteen monipuolistaminen. Yhtiö toimii kiinteässä yhteistyössä Keuruun kaupungin, seudun yritysten ja alueen oppilaitosten sekä muiden elinvoimaa kehittävien ja rahoittavien yhteisöjen kanssa. Yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa osakkeenomistajilleen. ”Yhtiö voi kehittää ja välittää tuoteideoita, tuotantomenetelmiä, markkinointia ja markkinointiyhteyksiä, liikkeenjohdollisia palveluita, sekä harjoittaa näihin aloihin liittyvää toimintaa ja suunnitella, valmistella sekä hallinnoida kehittämishankkeita. Yhtiö voi omistaa osakkeita ja muita arvopapereita sekä osakkuuksia”, kuvataan päivitetyssä yhtiöjärjestyksessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos